Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Manuel Valls från www.svd.se

(Page 1) | 2 | 3 | newer

  0 0

  Förra året blev en toppnotering av europeiska judar som migrerade till Israel, enligt Jewish Agency. Men Judiska centralrådets ordförande, Lena Posner Körösi, säger att utvandringen från Sverige var minimal under 2015.


  0 0

  Flera terrorattacker i Europa är att vänta, säger den franska premiärministern Manuel Valls på säkerhetskonferensen som pågår i München.


  0 0
 • 02/13/16--04:45: Massiv kritik mot Ryssland
 • Vapenvila inom en vecka bestämde stormakterna nyligen, men utan att vare sig den syriska regimen eller oppositionen skrivit under några avtal. Ett skäl uppges vara de ryska flygbombningarna som vänt krigslyckan för president Bashar al-Assad.


  0 0


  0 0
 • 03/22/16--09:25: Försvara civilisationen

 • 0 0

  Efter terrorattentaten i Bryssel måste kontrollerna vid EU:s yttre gränser förstärkas, enligt Frankrikes premiärminister Manuel Valls.


  0 0

  François Hollande är politiskt död och begraven, utan en chans att klättra upp ur det djupa impopularitetsdike han grävt åt sig. Kronprinsen, den populäre premiärministern Manuel Valls, kan dock inte kallt räkna med att bli den franska vänsterns nya fackelbärare, för nu stiger en annan ungtupp som en raket inom partiet: 38-årige Emmanuel Macron.


  0 0


  0 0

  Om massmördaren Mohamed Lahouaiej Bouhlel var knuten till någon terrororganisation är ännu inte känt.

  – Men modus operandi passar in i både IS och al-Qaidas repertoar, säger terrorforskaren Magnus Ranstorp om dådet i Nice.


  0 0

  Efter det blodiga attentatet med en lastbil i Nice bör Frankrike förlänga det undantagstillstånd som infördes efter Parisdåden i sex månader, enligt landets nationalförsamling.


  0 0

  Tobaksbolag i Frankrike är oroade och kräver svar om en ny lag som kan förbjuda cigaretter som anses vara ”för trendiga”. Förespråkare menar att det räddar liv. Kritiker säger att det bara höjer cigaretters status som ”förbjuden frukt”.


  0 0

  En person har dödats och två skadats efter två knivbeväpnade män på tisdagsmorgonen tog flera personer som gisslan i en kyrka i norra Frankrike. Enligt Islamiska statens halvofficiella organ Amaq var gärningsmännen ”soldater” från IS. De båda gärningsmännen sköts ihjäl av polis och en person är frihetsberövad. Frankrikes president Francois Hollande kallar gisslandramat för en terrorattack.


  0 0

  Frankrikes premiärminister Manuel Valls ger sig nu in i debatten om det heltäckande badplagget burkini. Enligt honom är plagget "inte förenligt med Frankrikes och Republikens värderingar".


  0 0

  Nice är den senaste i raden av franska städer som förbjuder den heltäckande baddräkten burkini som en del muslimska kvinnor börjat använda.


  0 0

  Frankrikes premiärminister Manuel Valls varnar för fler våldsdåd i landet. Enligt honom har polisen och underrättelsetjänsten i Frankrike ögonen på 15 000 personer som är på väg att radikaliseras.


  0 0

  Tyst, dämpat och stilla hedrar Paris sina döda i terrordåden 2015. President François Hollande och borgmästare Anne Hidalgo avtäcker i dag minnesplaketter runt om i huvudstaden.


  0 0

  Frankrikes djupt impopulära president François Hollande kliver av politiken och ställer inte upp för omval i vårens presidentval. Därmed öppnas dörren för en maktkamp om tronföljden inom Hollandes socialistparti, och partiet kan äntligen förbereda för striden om Elyséepalatset i vår – en kamp som det tros ha förlorat redan på förhand.


  0 0

  Frankrikes premiärminister Manuel Valls ställer upp i Socialistpartiets primärval som ska utse partiets kandidat inför presidentvalet i vår. Han lämnar sitt uppdrag som premiärminister redan i morgon, för att fokusera på presidentposten.


  0 0

  Frankrikes premiärminister Manuel Valls ger sig in i presidentstriden. Frågan är om han som är både marknadsliberal – ett skällsord i franska vänsterkretsar – och en ”hök” i invandrings- och identitetsfrågor, kan locka tillbaka besvikna vänsterväljare.


  0 0

  Premiärminister Manuel Valls avgår och siktar på att bli Frankrikes president. En svensk bedömare tror att ett 39-årigt stjärnskott kan ersätta honom. – Utbildningsminister Najat Vallaud-Belkacem vore rätt, säger Tomas Lindbom.


(Page 1) | 2 | 3 | newer